Snacit

Website laten maken

Een website op maat laten maken verhoogt de kans op conversie. Via het SNACit platform bouwen we drie keer zo snel en halveren we de tijd die kruipt in het ontwerpen van een op maat gemaakt webdesign. Zo kunnen we betaalbare prijzen aanrekenen bij het bouwen van een website.

Bekijk snel onze betaalbare prijzen voor uw website op maat
 

Een website op maat laten maken = meer conversies

Een goed webdesign vertrekt vanuit de wensen van uw websitegebruikers. Wie die gebruikers zijn en wat ze van uw website verwachten, dat verschilt van bedrijf tot bedrijf. Vindt een gebruiker niet meteen wat hij zoekt, dan zal deze snel afhaken en doorklikken naar de website van uw concurrent. Het is dus belangrijk dat er goed wordt nagedacht over het ontwerp van uw website. Wilt u als (kmo) onderneming een eigen bedrijfswebsite dan kan u uiteraard ook kiezen voor een goedkope en in sommige gevallen zelfs gratis template. Deze budget templates zijn niet uniek en vertrekken maar zelden vanuit de specifieke noden van uw bedrijf. Hierdoor kan u heel wat klanten mislopen. Op korte termijn spaart u met zo’n template website misschien wat uit. Op lange termijn loont het om een website op maat te laten maken, zeker nu we dankzij een innovatieproces een op maat gemaakte website even betaalbaar kunnen maken als een standaard template.
 

Het SNACit platform: betaalbare én professionele websites op maat

Dat een website op maat te verkiezen valt boven een template lijkt logisch. In een klassieke context kan het laten bouwen en dan meer specifiek het development proces van zo’n op maat gemaakte website echter meerdere weken in beslag nemen. Dit vertaalt zich uiteraard naar een prijzige offerte. Via het SNACit platform kunnen we deze aanmaaktijd echter flink reduceren. De SNACit bibliotheek bevat meer dan duizend voorgebouwde design patronen en responsive bouwstenen. Al deze componenten kan men apart oproepen om zo een website samen te stellen. Een SNACit website zal dus nooit van 0 moeten worden opgebouwd waardoor we de prijs stevig kunnen drukken. Bij ons hoeft u dus niet al te zwaar investeren voor een unieke en professionele website op maat.
 

Zelf uw website aanpassen via CMS en SNAC

Een SNACit website is niet alleen voordelig omwille van de betaalbare prijzen. Omdat het platform ook een CMS (Content Managing System) bevat kan u makkelijk zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen. Naast de inhoud kunt u ook het design aanpassen. Wat nu modern oogt kan immers een paar jaar later al verouderd overkomen. Hiervoor vertrekken we vanuit onze zelf ontwikkelde SNAC (Style Nano Administration Console) beheerdersconsole. Via SNAC kan u als beheerder de bouwstenen die in het ontwerp gebruikt worden zelf aanpassen. Aan de bibliotheek met bouwstenen worden steeds nieuwe componenten toegevoegd die aan de huidige maatstaven beantwoorden. Zo hoeft u niet om de zoveel jaar een nieuwe website te bestellen. Per bouwsteen kan u op detailniveau ook de stijl (bijvoorbeeld de inkleuring) aanpassen.
 

Aanmaak website door een Diggle web architect

Een website laten ontwerpen via SNACit betekent voornamelijk het selecteren van de juiste bouwstenen. Wilt u een goed converterende website dan is het belangrijk dat deze selectie vertrekt vanuit een gedegen kennis van usability en webdesign. Maar al te vaak kiest een webdesigner bouwstenen die er visueel goed uitzien zonder stil te staan bij dat wat de bouwsteen juist moet doen, namelijk ervoor zorgen dat de bezoeker vlot vindt wat hij/zij zoekt. Bij Diggle (het bedrijf achter SNACit) vertrekken we steeds vanuit dit principe. Onze webarchitecten maken al meer dan tien jaar websites en weten dus perfect wat een goed converterende website maakt of kraakt. Interesse? Contacteer ons via mail of kom langs voor een verkennend gesprek. Ons kantoor ligt middenin Antwerpen, op wandelafstand van Antwerpen-Centraal.

 Ontdek hier onze website prijzen
Snacit - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - info@snacit.be - T: 03 23 23 798