Snacit

OVER SNACIT

SNACit is een cloud-platform waarmee je als professional of bedrijf drie keer zo snel een op maat gemaakte websites kan bouwen. Dankzij SNACit neemt maatwerk minder tijd in beslag waardoor de tijd die zo gewonnen wordt kan geïnvesteerd worden in de succesvolle omkadering van jouw website. Snacit is een product van Diggle web architects.

Lees ons verhaal in Bloovi

Waarom SNACit?

Doordat een op maat gemaakte website heel wat geld kost kiezen veel KMO’s uit noodzaak voor een goedkoop of zelfs gratis alternatief. Het nadeel van zo’n vooraf gebouwde template is uiteraard dat deze maar zelden is afgesteld op de specifieke bedrijfsnoden. De kans is groot dat je als bedrijf hierdoor potentiële klanten misloopt: wanneer de gebruiker van je website niet meteen vindt waar hij naar op zoek is, is de kans groot dat hij gaat doorklikken naar de website van een concurrent. Met het SNACit platform willen we ervoor zorgen dat ook kleine bedrijven hun website verder kunnen laten groeien en dat de gebruikers een optimale surfervaring wordt aangeboden.

 

Technologische vernieuwing

Een op maat gemaakte website wordt doorgaans volledig opgebouwd. Een SNACit website vertrekt echter steeds vanuit een bibliotheek met meer dan duizend, perfect in elkaar passende websiteonderdelen. Een website bouwen wordt zo dus een kwestie van het kiezen van de juiste onderdelen waardoor we de aanmaaktijd (en dus ook de kosten) van een op maat gemaakte website drastisch kunnen reduceren. Onze SNACit bibliotheek is bovendien toegankelijk voor onze klanten en zal steeds worden aangevuld met nieuwe, hedendaagse ontwerpen. Zo hoef je als bedrijf niet om de zoveel jaar te investeren in een nieuwe website maar stel je gewoon een nieuw ontwerp samen.

Nadat je een website hebt samengesteld kan je bovendien makkelijk zelf het bestaande ontwerp aanpassen. De bibliotheek zal steeds worden aangevuld met nieuwe bouwstenen. Zo hoef je dus niet om de zoveel jaar een volledig nieuwe website te bestellen. De look en functionaliteit van je website blijven hierdoor up-to-date.
Snacit - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - info@snacit.be - T: 03 23 23 798